onsdag 12. mai 2010

Shoes and orchids

Eg må berre vise dei fantastisk tøffe skoa eg har arva etter farmor!

Er dei ikkje fantastisk kule? Eg prøvde dei fyrste gongen til jeans, og det passa heilt perfekt! Håper verkeleg at eg får anledning til å bruke dei snart!

Etter å ha sett på alle dei utruleg flotte bileta som fins ute i blogglandia, har eg satt opp nytt kamera på ønskelista. Kameraet vårt er ikkje spesielt bra, men i dag fann eg ut at eg måtte prøve meg på å ta bilete av dei flotte orkidèane mine! Dei har omtrent blomstra i eitt i eit år no! Eg trur dei likar seg godt i vinduskarmen min. :o)
Denne fekk eg av tanta mi i februar.
Flotte lillarosa blomar. Me like!!

Denne lyserosa fekk eg av husbond til bursdagen min for sikkert 5 år sidan. Har blomstra fleire gonger. Denne kvite fekk eg i innflytningsgåve av mams og paps då me kjøpte leilegheita for 1 1/2 år sidan. Eg ser no at eg har gløymt å ta bilete av den siste av orkideane. Den er også mørk rosa/lilla, men den er litt mindre enn den fyrste. I februar fekk eg og ei stor fredslilje (eg trur iallefall at den heiter det, correct me if I`m wrong)

I kveld ser eg fram til å nyte den lange helga som ligg framfor meg!

I morgon skal eg sove lenge, slappe av, og kanskje hjelpe ei veninne med eit strikkeprosjekt. På fredag skal eg sove lenge, og ta meg ein shoppingtur. På laurdag skal eg sove lenge, slappe av og kanskje besøke ei veninne. På søndag skal eg sove lenge... (merkar du eit gjentakande tema her? :o) )

Eg håpar DU får ei fantastisk helg, om den er lang eller kort!

4 kommentarer:

 1. kule sko!:) gleder meg til tåa mi oppfører seg slik at jeg kan gå med noe annet enn joggesko igjen:) flotte blosmter, jeg har bare en jukseorkidè trøkkt oppi den ekte for jeg har ikke tolmodighet til å vente på blomstring. :)gleder meg til shopping i morgen;)
  klem.

  SvarSlett
 2. Håper tåa di vert FORT frisk igjen! :o)

  Eg og gleder meg til shopping i morgon! Woohoooo!!!

  SvarSlett
 3. Lekre sko! De er sikkert fine til skjørt også - det er bare å kjøpe seg en pakke Compeed og gå dem inn! ;-)

  SvarSlett

Eg vert veldig glad for ein kommentar! :o)