søndag 13. juni 2010

Fletter, syriner og pai!

I dag har eg hatt ein kjempefin søndag!! På fredag var eg på blåtur med jobben, og i går var eg i 40-årsdag til ei kollega, så i dag var det deilig å sove litt frampå. I formiddag fekk eg strikka ferdig knappestolpane og halslinninga på denne flotte jakka frå Nøstebarn. No manglar den berre dei rette knappane, så er den fiks ferdig! :) Jakka er strikka i str. 1 år, men eg syns den ser ganske stor ut til å vere 1 år. Ja ja, som Elizabeth Zimmermann seier, babyer kjem i alle størrelser. :) Jakka er strikka med dobbel perlestrikk, og fletter framme og på armane. Eg har brukt Silja-garn. Eg syns jakka blei kjempefin, og med dei rette knappane og litt lett damping vert den super! :)

I dag tok eg med meg Lillian på Plantasjen. Der kjøpte eg meg ein kjempesøt dvergsyrin!

Den er allerede komt i den fine zink-potta eg kjøpte, og står så fint på terassen. Eg kjøpte i tillegg nokre fine steinar for å pynte opp litt ekstra.

Til middag prøvde eg noko nytt i dag. Her i veka fann eg ei oppskrift på vg.no på kyllingpai med bacon. Det hørtes så godt ut, at eg berre måtte prøva! Dette er faktisk fyrste gongen eg nokon gong har prøvd å lage pai, og eg må sei at det kjem nok ikkje til å verta siste gongen. Paien var kjempegod, og metta godt. På bilete under har me vore tre vaksne som har ete seg mett, så i morgon vert det nok pai til lunch! (det vert noko anna enn svette brunostskiver).
Håpar du også har ein fin søndagskveld!

3 kommentarer:

 1. Nydelig jakke, både farge og mønster :)

  Dvergsyrin har jeg ikke hørt om men syriner er en flott busk til vanlig så denne blir nok fin.

  Ha en fin søndagskveld :)

  SvarSlett
 2. nam nam paiii:) den skal jeg lage til A når han kommer hjem:)

  SvarSlett
 3. Sidan eg berre har ein terasse, satser eg på at Dvergsyrin passer ypperlig i ein balje hos meg. Gleder meg til sen slår ut i full blomst!

  SvarSlett

Eg vert veldig glad for ein kommentar! :o)